Γάστρα Μαντεμένια Iron Κόκκινη Estia 30x11,5εκ. 01-14599
Κωδικός:
01-14599
Εταιρεία:
Υλικό:
Μαντέμι
Χρώμα:
Κόκκινο

Άμεσα διαθέσιμο
Περιγραφή
Γάστρα μαντεμένια με εμαγιέ επίστρωση σε κόκκινο χρώμα της σειράς iron από την estia - Διαστάσεις: 30x11,5εκ.

Χρησιμοποιείστε τα μαντεμένια σκεύη της σειράς Iron Series από την Estia σε οποιαδήποτε εστία κουζίνας, πάνω σε σχάρα ή και απευθείας πάνω στα κάρβουνα. Ένα μαντεμένιο σκεύος είναι ιδανικό για τέλεια ψημένες μπριζόλες. Θα απογειώσει όμως και φαγητά που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Το μαντεμένιο σκέυος θα σας ανταποδώσει την φροντίδα που του προσφέρετε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για καλύτερα αντικολλητικά αποτελέσματα.

Πριν από κάθε χρήση αλείψτε το σκεύος σας με λάδι. Κάθε επάλειψη που προσθέτετε θα εξελίσσει και την αντικολλητική απόδοση του σκεύους σας.

Αφού μαγειρέψετε το γεύμα σας και καθαρίσετε το σκεύος, προσθέστε μία ελαφριά επίστρωση λαδιού πριν το αποθηκεύσετε.

Για τον καθαρισμό του σκεύους σας δεν είναι απαραίτητη η χρήση απορρυπαντικού. Ξεπλύνετε το σκεύος σας με ζεστό νερό και τρίψτε καλά με μία βούρτσα. Για υπολείμματα τροφής που επιμένουν, γεμίστε το σκεύος σας μέχρι την μέση με νερό, τοποθετήστε το στο μάτι και αφήστε το νερό να βράσει για λίγα λεπτά. Σε περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό πιάτων ρίξτε μία μικρή ποσότητα, τρίψτε καλά με ένα σφουγγάρι και ξεπλύνετε με άφθονο ζεστό νερό. Προσοχή μην χρησιμοποιήσετε μεγάλες ποσότητες απορρυπαντικού που ενδέχεται να μειώσουν το αντικολλητικό φινίρισμα του τηγανιού. Επίσης θα πρέπει η αποθήκευση του σκεύους σας να γίνεται σωστά, όχι σε μέρος με υγρασία, όχι παραμονή με νερό στο νεροχύτη ούτε μπαίνει σε πλυντήριο πιάτων διότι όλα αυτά θα προκαλέσουν σκουριά στο προιόν.

TIMH
69.90€
ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Σχετικά Προϊόντα

Ταψί Τάρτας
15.60€
13.20€