Μεταφορικά

Η αποστολή των προϊόντων διενεργείται μέσω της εταιρείας Easy Mail ή μέσω των ΕΛΤΑ COURIER.

 

Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 39 ευρώ , η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Τα μεταφορικά εντός Αττικής είναι 3 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους για αγορά από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού .

 

Τα μεταφορικά για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 3 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους για αγορές από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εντός Αττικής είναι 10€ ή 25€ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος. Τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού  εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). 

 

Για εκτός Αττικής τα μεταφορικά για έπιπλα και για τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης στην Αθήνα και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο πελάτης το κόστος και την ευθύνη με το πρακτορείο.

 

Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Αττικής είναι 3 -5 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα  είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες. 

 

Τα μεταφορικά για Κύπρο είναι 20€ ανεξαρτήτου βάρους και αξίας παραγγελίας. Από τις αποστολές στην Κύπρο εξαιρούνται τα έπιπλα και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού. 

 

Για αποστολές στην Κύπρο ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοση είναι 8-12 εργάσιμες ημέρες συν τις ημέρες που αναγράφεται στο κάθε προϊόν ξεχωριστά σαν χρόνος αποστολής.