Σχολικός Κάδος Κομποστοποίησης 600lt King Wormery
Κωδικός:
school-king-wormery

Αποστολή σε 5 έως 15 ημέρες
Περιγραφή
Ο κάδος κομποστοποίησης King Wormery αποτελεί πρότυπο Ελληνικό κάδο κομποστοποίησης με γαιοσκώληκες για την διαχείριση οργανικών φυτικών αποβλήτων. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με στόχο να αποτελέσει το κύριο εκπαιδευτικό εργαλείο για τα σχολεία. Είναι κατασκευασμένoς από γραμμικό πολυαιθυλένιο με μόνωση. Διαθέτει θύρα εισόδου των υλικών διαστάσεων 45x35εκ. Η θύρα προσαρμόζεται εύκολα και σταθερά στο κυρίως σώμα και είναι φαρδύ, ώστε να διευκολύνεται το άνοιγμά της για την τοποθέτηση των βιοαπορριμμάτων. Είναι σε σχήμα θόλου ώστε να επιτρέπει την μέγιστη κυκλοφορία αέρα. Ανοίγει εύκολα με απλό μεντεσέ και τράβηγμα προς τα επάνω, ενώ εφαρμόζει με εσωτερική εσοχή για να μην υπάρχει ρύπανση κατά τη ρήψη απορριμμάτων. Διαθέτει κλείδωμα για λόγους ασφαλείας. - Χωρητικότητα: 600lt

Ο King Wormery όπως και τα οικιακά wormery στηρίζεται στην αποικία των γαιοσκωλήκων, οι οποίοι καταναλώνουν όλα τα φυτικά απόβλητα που παράγονται από τους μαθητές, παράγοντας πλούσιο κομπόστ. Η κατασκευή του κάδου γίνεται με την μέθοδο της περιστροφικής χύτευσης (rotational moulding). Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Πρόκειται για μια ήπια και αργή διαδικασία. Συγκεκριμένη ποσότητα ανακυκλωμένης πλαστικής σκόνης εισάγεται στο καλούπι. Στην συνέχεια ακολουθεί η θέρμανση και περιστροφή του καλουπιού με χαμηλές στροφές. Το πλαστικό λιώνει πάνω στο καλούπι παράγοντας τον κάδο κομποστοποίησης.

Η ήπια αργή χύτευση του πλαστικού εξασφαλίζει:

  • Ομοιόμορφη διασπορά του υλικού
  • Χύτευση χωρίς αδύνατα σημεία στο σώμα
  • Τέλεια εφαρμογή καπακιού
  • Αποφυγή πίεσης και βλάβης του υλικού

Τα παραπάνω ως αποτέλεσμα έχουν την μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος καθώς επίσης και την άριστη εφαρμογή καπακιού και πόρτας συλλογής.

TIMH
1,760.00€
ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Σχετικά Προϊόντα