Κρέμα Βάλσαμο Χεριών Charis 50ml Zelia Cosmetics K15
Κωδικός:
zelia_K15
Εταιρεία:

Άμεσα διαθέσιμο
11.50€
Περιγραφή

Μη λιπαρή κρέμα – βάλσαμο για την περιποίηση της ξερής αφυδατωμένης και καταπονημένης από τα αντισηπτικά και τα απορρυπαντικά επιδερμίδας των χεριών, αλλά και για σκληρύνσεις. Με 99,1 % φυσικής προέλευσης συστατικά & βιταμίνες που αναπλάθουν, ενυδατώνουν και μαλακώνουν την επιδερμίδα και υπέροχο άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα.

  • Ουρία, ένα συστατικό που υπάρχει φυσικά στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην ανακούφιση της ξερής, τραχείας, με φολίδες ή ατοπικής επιδερμίδας, λόγω της κερατολυτικής, μαλακτικής, αντιβακτηριακής και ενυδατικής δράση της.
  • Panthenol-D (προβιταμίνη Β5), για βαθιά ενυδάτωση και ταχύτερη επούλωση επιφανειακών ουλών.
  • Γαλακτικό νάτριο, ένας φυσικός παράγοντας άμεσης και με μεγάλη διάρκεια ενυδάτωσης, που βρίσκεται στην ανθρώπινη επιδερμίδα. Είναι άλας του γαλακτικού οξέος, που συγκαταλέγεται στην ομάδα των οξέων φρούτων.
  • Εκχύλισμα Αχιλλέας, με αντιβακτηριδιακές, στυπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ενυδατώνει και ρυθμίζει την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας. Βοηθά στην αναγέννηση των ιστών.
  • Εκχύλισμα Καλέντουλας, πασίγνωστης για την ενυδατική, αντιφλεγμονώδη, στυπτική, καταπραϋντική και επουλωτική της δράση. Ένα από τα καλύτερα βότανα για τη θεραπεία τοπικών δερματικών προβλημάτων, ερεθισμούς και φλεγμονές. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και λειτουργεί ως φυσικό φίλτρο προστασίας UV
  • Αλλαντοΐνη, που ενισχύει τον μεταβολισμό των κυττάρων και έχει μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες, βοηθώντας την ανάπλαση και αποκατάσταση των ιστών.
  • Λάδι Ελιάς Organic, μια ελληνική εξειδικευμένη πατενταρισμένη σύνθεση σταθεροποιημένου οργανικού ελληνικού ελαιολάδου χαμηλού μοριακού βάρους, με αυξημένη διείσδυση των φυσικών αντιοξειδωτικών και των λιπαρών οξέων στους ιστούς το δέρματος.
  • Βούτυρο Karite, που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει, συσφίγγει την επιδερμίδα ενεργοποιώντας το μεταβολισμό κολλαγόνου και ελαστίνης. Έχει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα.
  • α-Βισαλβολόλη, ένα από τα συστατικά που περιέχονται στο χαμομήλι. Έχει αντιφλεγμονώδη, ενυδατική και επουλωτική δράση, ενώ παράλληλα προστατεύει το κολλαγόνο της επιδερμίδας.
  • Βιταμίνη Ε: Ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, που καταπολεμά ελεύθερες ρίζες. Προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες, βοηθά στην αναζωογόνηση των κυττάρων και εμποδίζει τη γήρανσή τους. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα. Προστατεύει από την ακτινοβολία UV και την μόλυνση περιβάλλοντος.
ΠΟΣΟΤΗΤΑ