Λάδι Ενυδάτωσης Monoi de Tahiti 50ml Zelia Cosmetics E35
Κωδικός:
zelia_E35
Εταιρεία:

Άμεσα διαθέσιμο
6.70€
Περιγραφή

Το έλαιο Μοnoi de Tahiti είναι ιδιαίτερα ενυδατικό και μαλακτικό, απορροφάται γρήγορα, και επαναφέρει την υδρολιπιδική ισορροπία στο δέρμα. Επίσης, ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας, περιποιείται απαλά το τριχωτό της κεφαλής καθώ και είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για το ξηρό και το ώριμο δέρμα.  Όμως, δεν ενδείκνυται για ακνεϊκή επιδερμίδα (Φαγεσωρογόνος κατάταξη: 4).

Το λάδι Monoi de Tahiti είναι ένα εξωτικό, απαλά αρωματικό λάδι που παράγεται στην Πολυνησία. Η επεξεργασία του γίνεται σύμφωνα με γαλλικό διάταγμα που περιγράφει σαφώς τα συστατικά και την διαδικασία παρασκευής και ακολουθεί την πανάρχαια παράδοση. Γίνεται με εκχύλιση ενός είδους φρέσκων λουλουδιών γαρδένιας (Gardenia tahitensis) σε έλαιο καρύδας (Cocos Nucifera oil). H διαδικασία  διαρκεί τουλάχιστον 10 ημέρες. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα (Lauric acid, Oleic acid, linoleic acid), αλλά και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

1. Χρησιμοποιείστε το αμέσως μετά το μπάνιο ή το ντους σας, κάνοντας απαλό μασάζ σε όλο το σώμα σε στεγνό ή υγρό δέρμα. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και διακριτικά αρωματισμένη.

2. Κάντε μασάζ σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, πριν το λούσιμο σαν θεραπεία, ή μετά το λούσιμο χρησιμοποιώντας μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών.

3. Εφαρμόστε το μετά από μια μέρα στην παραλία στα χέρια, στις γάμπες και στο ντεκολντέ για πλούσια ενυδάτωση με ένα διακριτικό καλοκαιρινό άρωμα.

4. Χρησιμοποιείστε στην παραλία για τα μαλλιά, ώστε να τα προστατέψετε από την αφυδάτωση, την ξηρότητα και το αλάτι.

5. Χρησιμοποιείστε το για μασάζ και αρωματοθεραπεία.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ